Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Fix3it - 3 во 1 алатка за поправка на споеви

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Професионален сет за поправка на фуги, спојување и запечатување на споеви во домот и другите објекти
  • Ги олеснува сите поправки
  • 5 заменливи додатоци за агли од различен профил
  • Удобна ергонмска дршка
  • Едноставно ракување
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 490 ден

големопродажна цена : 290 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 117 pcs

SKU: 0739-911PID: 4603

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите