Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

GoSlimmer Patch - Фластери за слабеење

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Револуционерни фластери го претвараат твоето тело во машина за согорување масти!
  • Изгуби до 5 кг во еден месец
  • Имај витка линија без одрекување
  • Ефикасно намалува апетит
  • Без диети и таблети за слабеење
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 1,290.00 ден

големопродажна цена : 330.24 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 1887 pcs

SKU: 270-911PID: 0248

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите