Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Lernelingu - Систем за учење на германски јазик

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Започнете да зборувате германски за 2 недели и разговарајте со странци на патување без никаква блокада!
  • Совалдеј ги основите на германскиот јазик за 14 дена
  • Користи го јазикот на средно ниво после 2 недели
  • Зголеми ги своите стручни способности
  • Ја отстранува демотивираноста за учење
  • Автоматски го забрзува учењето на германски јазик
Производот не е достапен во продавниците!
Книга:

Препорачана малопрoдажна цена : 2390 ден

големопродажна цена : 890 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 222 pcs

SKU: 0379-911PID: 1887

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите