Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

NeoBody - Поткошула за обликување на тело

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Витко и затегнато тело - изгледај најдобро што можеш, никој нема да ја знае твојата тајна!
  • Дава мажествен и силен изглед
  • Ти помага да ги затегнеш проблематичните делови
  • Невидлива под облеката
  • Направена од лесен и прозирен елестичен најлон
Производот не е достапен во продавниците!
Величина:
Боја:

Препорачана малопрoдажна цена : 390 ден

големопродажна цена : 269 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 132 pcs

SKU: 1111-911PID: 7441

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите