Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Paris Night - Елегантен женски часовник

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Елегантениот женски часовник има елегантна кожна каишка и куќиште отпорно на удари. Ја истакува женственоста и идеално се вклопува со секоја гардероба.
  • Квалитетна кожна каишка
  • Современ и безвременски изглед
  • Префинет и елегантен
  • Врвна квалитетна изработка
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 1,390.00 ден

големопродажна цена : 438.69 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 0 pcs

SKU: 707-911PID: 2670

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите