Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Pingulingo - Систем за учење на англискиот јазик

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Почни да зборуваш англиски јазик за 2 недели и разговарај со странците на патување без блокади!
  • Совладај ги основите на англискиот за 14 дена
  • Користи го јазикот на средно ниво после 2 недели
  • Зголеми ги своите стручни способности
  • Ја отстранува демотивираноста за учење
  • Автоматски го забрзува учењето на англискиот јазик
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 2390 ден

големопродажна цена : 890 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 611 pcs

SKU: 0361-911PID: 0471

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите