Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

RectiStop - Крема против хемороиди

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Реши ги хемороидите брзо и лесно со кремата!
  • Едноставна за користење
  • Брзо делува и нема контраиндикации
  • Го ублажува и отстранува воспалението
  • Ја обложува и штити слузницата
  • Помага кај иритации
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 2,390.00 ден

големопродажна цена : 690.00 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 0 pcs

SKU: 295-911PID: 0314

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите