Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Snore Terminator - Прстен кој намалува рчење

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

е брзо, ефикасно и природно решение за проблемите со рчење!
  • Ги отвара дишните патишта во текот на спиењето
  • Го спречува прекинот на дишењето
  • Овозможува квалитетен сон
  • Овозможува мирен сон без будење
  • Помага во отстранувањето на нарушувањата на сонот
  • Ја зголемува концентрацијата и го подигнува расположението
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 1790 ден

големопродажна цена : 390 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 349 pcs

SKU: 19-911PID: 0039

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите