Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Star Silk Pro - Решение за отстранување на несакани влакна

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Хит во светот: Најдобар начин за отстранување на влакна во светот!
  • Мазна кожа и до 3 недели
  • Штеди пари време
  • Безболно и без подкожни влакна
  • Преубава и негувана кожа
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 290 ден

големопродажна цена : 190 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 424 pcs

SKU: 23-911PID: 0011

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите