Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Tesla energy saver ECO - Програма за заштеда на енергија

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Користи ги електричните уреди како и порано, НО ПЛАЌАЈ 2 ПАТИ ПОМАЛКУ СТРУЈА!
  • Плаќајте 50-75% помали сметки за електрична енергија
  • Продолжи го животниот век на куќните апарати
  • Намали ја потрошувачката на струја потполно легално
  • Едноставно и сигурно за следење
Производот не е достапен во продавниците!
Книга:

Препорачана малопрoдажна цена : 1290 ден

големопродажна цена : 490 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 983 pcs

SKU: 0329-911PID: 0394

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите