Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Transformo - Роботна играчка

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Најбараната играчка оваа година! Може да се промени од автомобил во робот со еден клик! Бескрајната забава е загарантирана!
  • Играчка на која никогаш не ѝ е досадно
  • Узбудљива трансформација
  • Djeca će uživati imati vlastitog robota
Производот не е достапен во продавниците!
Боја:

Препорачана малопрoдажна цена : 1390 ден

големопродажна цена : 590 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 91 pcs

SKU: 2372-911PID: 18058

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите