Подредете според

  • Опсег на цени Мин
  • Мак
  • Состојба во магацин (количина)

Категории

Филтри

Филтер по категорија

Минимална количина на нарачка

Zoomi X - ZOOM објектив за паметен телефон

Новитет на пазарот - внимателно осмислен производ со беспрекорен дизајн и квалитет

Врвната технологија го претвора вашиот мобилен телефон во помал DSLR фото апарат! Фотографирајте како вистински професионалци без дополнителна опрема!
  • Неверојатен 8х оптички зум.
  • Висококвалитетни фотографии
  • Работи на предната и на задната камера
  • Овозможува дневно и ноќно фотографирање
Производот не е достапен во продавниците!

Препорачана малопрoдажна цена : 490 ден

големопродажна цена : 290 ден

Упатство за употреба:

Состојба: 102 pcs

SKU: 714-911PID: 0481

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите