Google rating
Google rating

ИДЕАЛЕН ЕУ ТРГОВЕЦ НА ГОЛЕМО ЗА ВАШАТА ПРОДАВНИЦА

Се што ви треба, сосамо еден добавувач од ЕУ

*Пристапете да видете повеќе од 1000 производи и цени


*Почни свој дропшипинг бизнис со Eurowholesale.eu

За нас

Eurowholesale.eu е меѓународно етаблирана компанија и еден од лидерите на европскиот пазар на големо. Нашиот бизнис се фокусира на увоз, дистрибуција и продажба на илјадници производи. Ние сме експерти за B2B решенија и купуваме големи количини производи директно од производителите за да избегнеме посреднички трошоци. На овој начин можеме да им понудиме на нашите партнери многу конкурентни цени и привлечни маржи.

Eurowholesale.eu е увозник, дистрибутер и веледрогерија. Имаме магацини со залихи во Централна Европа. Ние не сме посредници.

Имаме на располагање илјадници производи со висок квалитет и додаваме многу нови производи секоја недела. Нашиот целосно автоматизиран магацин во Централна Европа зафаќа 15.000 м2. Ние го контролираме целиот логистички процес и испорачуваме низ целиот свет по многу конкурентни цени.

ЕУ ДОСТАВУВАЧ СЕ-НА-ЕДНО-МЕСТО!

КАТАЛОГ

 • Илјадници производи секогаш на залиха
 • Нови производи секоја недела
 • Опции за пребарување по датум, залиха, категорија и цена
 • Конкуретни цени
 • Високопрофитабилни маржи
 • Директни нарачки

ЛОГИСТИКА И ИСПОРАКА

 • Потполно интегриран логистички магацин
 • Резервација на залихи
 • Достава 24 ч
 • Линк за следење
 • Достава ширум светот
 • Бесплатна достава за нарачки на големо

ПОДРШКА

 • Поддршка по продажба
 • Поддршка од личен менаџер
 • Упатства за корисникот
 • Креативни промотивни материјали
 • Фотографии со висока резолуција
 • Ажурирани информации за достапност на производот

*Пристапете да видете повеќе од 1000 производи и цени

Преглед на каталог

Пронајдете фантастични производи за вашата продавница за неколку минути

Ако одговорот е ДА, тогаш сте подготвени за eurowholesale.eu


Eurowholesale.eu ви овозможува пристап до Каталогот со над 1000 различни производи со врвен квалитет и со просечна количина од 500+ по производ на залиха.


Продаваме производи за животен стил, апарати, производи за здравје и фитнес, убавина и нега, како и домашни производи и потрепштини за кујна.


Сè е на залиха - токму така, сè што гледате во Каталогот е всушност на залиха. Можете исто така да заборавите на неуредните табели за нарачки на производи. Сега со eurowholesale.eu можете да нарачате директно од Каталогот со само 1 клик.


Сè што треба да направите е да ни испратите барање.


Зошто ни е потребен вашиот ДДВ број?


Потребен ни е вашиот ДДВ број затоа што тргуваме само со компании. Ве молиме, испратете ни го важечкиот ДДВ-број бидејќи ќе биде предмет на контрола. По завршувањето на контролата (1 работен ден), ќе добиете пристап до каталогот на големо.


*Пристапете да видете повеќе од 1000 производи и цени

Кога ќе добиете целосен пристап до каталогот ... Нарачувањето е едноставно како ...

1

Изберете ги производите што сакате да ги продадете

2

Нарачајте директно од каталогот со 1 кликнување

3

eurowholesale.eu автоматски ќе стори сè друго!

ДА, навистина е толку едноставно и навистина е толку автоматизирано!

Просечна количина од 500+ парчиња од секој производ

Сите производи се навистина на залиха. Сите количини се точни.

Ажурирани информации за достапност на производот

Автоматско ажурирање на информациите за залихите во Каталогот за да не продавате нешто што не е достапно.

Следење на пратката

Онлајн следењето е овозможено преку линк за следење за секоја пратка.

Поддршка по продажба

Упатства за употреба и креативни материјали за секој поединечен производ и поддршка од личен менаџер.

Слободно фокусирајте се на маркетингот и услугата за клиенти ... ние го решаваме останатото!

Пристапете до илјадници високо квалитетни производи од мноштво категории

Google rating

ДОБИЈТЕ ПРИСТАП
до големопродажните цени